Copylogie is de commerciële naam van Mike Van Moorter

BTW: BE0722 606 448

IBAN: BE67 7512 0983 5187

Gustaaf Papestraat 12 - 9300 Aalst

Mike@copylogie.be

0476 85 21 05

Algemene Voorwaarden

Vragen?

Hoeveel kost een copwriter?

Ik hanteer vandaag een uurtarief van 45 euro per uur. 
Voor een gemiddelde blogpost van ongeveer 1000 woorden reken je best op 4 of 5 uur werk.

Hoe starten we de samenwerking?

Begin met het invullen van het briefing document en stuur mij dit door via e-mail. Is de opdracht niets voor mij dan kijk ik of een bevriende copywriter jouw  opdracht wel ziet zitten. Is het wel iets voor mij, dan neem ik met jou contact op om de verdere details te bespreken.

Wie is jouw ideale klant?

Mijn ideale klant heeft een missie om de wereld te verbeteren. Draait het bij jou meer om duurzaamheid dan om geld? Dan gaan wij goede vrienden worden.  Als klant kan je bij mij ook scoren met creativiteit en innovatie. Ben je bovendien niet vies van een knipoog en een grapje? Dan moeten wij dringend kennismaken.

Voor extreem zakelijke teksten pas ik.

Schrijf je ook in andere talen dan het Nederlands?

Ik schrijf ook geregeld in het Engels en dat lukt mij best goed. Copywriting in het Frans is behoorlijk uitdagend. Maar eerlijk is eerlijk: een tekst laat je bij voorkeur schrijven door een moedertaal spreker.

Indien je commerciële Engelstalige of Franstalige teksten naar het Nederlands wil omzetten kan je wel op mij rekenen. Ik doe geen beëdigde vertalingen van officiële documenten.

 

Vanwaar de naam Copylogie?

Ik zocht een korte naam die vlot te onthouden is. Dit kwam in mij op. Copywriting is vooral vakmanschap maar ook creativiteit en een beetje wetenschap. Copyvakman klinkt niet goed en Creacopy bestaat al dus werd het Copylogie.

Alle andere vragen mag je mailen naar Mike@copylogie.be